Dodenherdenking in Terneuzen

Op zaterdag 4 mei is het Dodenherdenking. We herdenken dan de slachtoffers uit de Tweede Wereldoorlog en de getroffenen in andere oorlogssituaties en vredesoperaties. In Terneuzen herdenken we voor het eerst op de nieuwe locatie van het oorlogsmonument: op het midden van het Noordzeesluizencomplex.

Om de herdenking bij te wonen, is iedereen welkom om 19.00 uur in het Scheldetheater, Westkolkstraat 16. Daar start om 19.10 uur het programma. De stille tocht vertrekt om 19.30 uur vanaf het plein voor het Scheldetheater naar het monument. Na de herdenking gaat de tocht terug naar het Theaterplein. Hier is iedereen welkom voor een bakje koffie of thee in het Scheldetheater.

Parkeren

Komt u met de auto naar de herdenking? Parkeren kan het beste in parkeergarage Theaterplein en is voor de bezoekers van de herdenking gratis. Bent u slecht ter been? Dan kunt u met het treintje van het Portaal van Vlaanderen mee vanaf het Theaterplein. Hiervoor moet u zich wel vooraf aanmelden via info@portaalvanvlaanderen.nl.

Kijk voor alle herdenkingsprogramma’s in onze gemeente op www.terneuzen.nl/dodenherdenking.