Woensdag 28 oktober online bewonersbijeenkomst

Uitnodiging online bijeenkomst over de verplaatsing van de speelkooi en de nieuwe invulling van de huidige locatie.

Hierbij nodigen wij iedereen van de wijk Othene uit, voor een online bewonersbijeenkomst over de verplaatsing van de speelkooi én de nieuwe invulling van de huidige locatie. De online bijeenkomst vindt plaats op woensdag 28 oktober om 19.30 uur. Hoe je je aan kunt melden voor deze bijeenkomst, lees je verder in dit bericht.

Hoe het begon

De speelkooi naast de brede school in Othene kan helaas niet op de huidige locatie blijven staan.
Op 9 september 2020 organiseerden wij twee bewonerssessies in de brede school. Centraal stond het samen met jullie op zoek gaan naar een nieuwe locatie voor de speelkooi en ideeën voor een nieuwe invulling van de huidige locatie. Ruim 60 bewoners en jongeren waren bij de sessies aanwezig. Daarnaast gingen we de wijk in en spraken met de jongeren. Wie niet bij de sessie kon zijn, kreeg achteraf de mogelijkheid om te reageren. We hebben veel opgehaald in de wijk. Dankjewel daarvoor! Wil je weten wat er is opgehaald in de wijk? Bekijk het verslag van de bijeenkomsten.
Ondertussen is bekend dat de aannemer de speelkooi en het asfalt in november zal verwijderen.

Mening van de wijk

Alle ideeën uit de wijk hebben we nader bekeken. We wilden deze opbrengst met jullie delen tijdens vervolgsessies in de brede school op 14 oktober. Deze bijeenkomsten moesten we helaas annuleren vanwege de aangescherpte coronamaatregelen.
Omdat we jullie mening erg belangrijk vinden, organiseren we daarom een online bewonersbijeenkomst op woensdag 28 oktober aanstaande.
Bekijk de videoboodschap van wethouder Sonja Suij.

Meld je aan voor de online bewonersbijeenkomst op woensdag 28 oktober!

Wil je deelnemen aan de online bewonersbijeenkomst op woensdag 28 oktober? Meld je dan uiterlijk dinsdag 27 oktober aan.
Je ontvangt per mail een link om deel te nemen aan de bijeenkomst.

Ideeën en vragen

Heb je na het lezen van het verslag en het zien van de videoboodschap alvast een vraag? Stel deze vooraf via onze website óf stel deze live tijdens de online bijeenkomst.

Ben je niet in de gelegenheid om op woensdag 28 oktober de online bijeenkomst bij te wonen? Je kunt tot en met woensdag 4 november de online bijeenkomst terugkijken en hier op reageren.

Meld je aan voor de online bewonersbijeenkomst